Natalia
Natalia Voiten

Matkan alku

Aknat tilitoimiston perustajan, Natalia Voitenin matka kohti liiketalouden ammattilaisuutta alkoi 2015 vuoden tammikuussa, ammattikoulu Tredussa. Saman vuoden syksyllä hän onnistui saamaan ensimmäisen työpaikkansa alalta, vaikka kirjanpitäjän opinnot olivat vielä kesken.

Opiskelu työn ohella sujui helposti ja hän valmistuikin jo vuoden 2016 lopulla. 

Intoa ja mielenkiintoa kohti alaa oli paljon, joten päätös alan jatko-opintojen aloittamisesta oli selvä.

Kokemus yrittäjänä

Vuoden 2017 alussa Natalia ryhtyi kevytyrittäjäksi ja näin hänen matkansa yrittäjänä alkoi. 

Vuosi 2017 piti sisällään myös ammattitaidon kasvattamista, 3 kuukauden kestoisella kirjanpitäjän ja palkanlaskijan koulutuksella, aikuiskoulutuskeskus Takk:ssa.

Korkeakoulutus

2018 vuoteen mennessä Natalialla oli kokemusta työstä ja harjoittelusta kolmessa eri kirjanpito yrityksessä. Ja tämä mahdollisti hänen kehittää ammattitaitoaan entistä monipuolisemmin, sillä hän pääsi työskentelemään kirjanpidon parissa, kaikissa mahdollisissa yritysmuodoissa (Tmi, Oy, Ay, Ky, Osuuskunnat ja Maataloudet) sekä omaksui 13 eri kirjanpito-ohjelman käytön.

Vuoden 2018 syksyllä hän pääsi opiskelemaan liiketaloutta Vaasan ammattikorkeakouluun ja jatkoi opintojen ohella työskentelyä itsensätyöllistäjänä asiakaskuntansa parissa alalla, joka tuntui hänen omalta. 

Aknat yrityksen perustaminen

Vuonna 2019 asiakaskunta ja työmäärä kasvoivat niin suureksi, että jatkaminen kevytyrittäjänä oli mahdotonta ja niin Aknat Company perustettiin Tampereelle. 

Toiminimellä työskentelevä Natalia jatkoi opiskelua ammattikorkeakoulussa sekä suoritti lisäksi tilintarkastajan opintoja Vaasan yliopistossa. 

Yritys Aknat nykyhetkellä

Vuoden 2021 lopulla Natalialla on kaksi liiketalouden tutkintotodistusta ja hän on lisännyt tietämystään alalla vaadittavien taitojen korkeatasoisilla koulutuksilla.

Monivuotinen kokemus sekä vastuullisuus auttavat kehittämään Aknat Company yritystä ja tarjoavat ammattitaitoista palvelua jo suurelle määrälle, apua ja neuvoja tarvitseville yrittäjille. 

Vaikka Tampereella sijaitsevan Aknat Company yrityksen palveluja käyttävät yrittäjät sijoittuvatkin ympäri Suomea, nykyaikaisten toimintatapojen avulla luomme sen tunteen, että kirjanpitäjänne on aina lähellä, vaikka etäisyyttä olisikin satoja kilometrejä. 

Aknat yrityksen arvot ja visio perustuvat luotettavuuteen, yhteisen edun tavoitteluun sekä palvelun helppouden mukavuuteen.

Jokaiselle yrittäjälle luodaan henkilökohtaisesti sopivimmat ratkaisut kirjanpidolle, sillä meidän kanssamme yhteistyö on sujuvaa, luotettavaa sekä saatavilla jokaiselle.